Welkom

Welkom op de website van Autobedrijf Steyger. Autobedrijf Steyger is een universeel autobedrijf met veel technische kennis.

De afgelopen jaren is er heel wat veranderd in de autotechniek en er gaat ook nog heel veel veranderen. Een simpele auto heeft vaak al tientallen computers die met elkaar communiceren en in de toekomst wordt het alleen nog maar complexer. Om de techniek de baas te blijven heeft Autobedrijf Steyger een samenwerking met Bosch Autocrew.

 

Men kent Bosch vaak al van de ontwikkeling van huishoudelijke apparatuur en gereedschap, zoals vaatwassers en boormachines, maar produceert o.a. ook computers en software voor veel grote automerken. Bosch heeft dus heel veel kennis over de elektrische schema's en uitleesmogelijkheden van de computers die zij in heel veel gevallen zelf ontwikkeld hebben. Met de ondersteuning van Bosch beschikken wij altijd over support bij moeilijke technische problemen en hebben wij steeds de meest volledige documentatie en uitleesapparatuur voor alle merken en modellen in huis. Onze monteurs worden in het Bosch-opleidingscentrum bijgeschoold op het gebied van de laatste technische ontwikkelingen. Autobedrijf Steyger onderhoudt dan ook niet alleen oudere auto's, maar ook de jongere auto's (met behoud van fabrieksgarantie), hybride en elektrische auto's. 

 

Autobedrijf Steyger blijft een laagdrempelig autobedrijf, met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, duidelijkheid en garantie. Er zijn geen verrassingen, de klant weet vooraf al wat een eventuele reparatie gaat kosten. Wij bieden topkwaliteit voor universele prijzen. Iedereen is welkom, zowel de particulier als de leaserijder en bedrijven. 

 

In de loop der jaren heeft Autobedrijf Steyger al goede resultaten geboekt, maar blijft zij constant streven naar een hoge kwaliteit! Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Scrolt u dus gerust nog even door het menu.

 

(GPS: 52.142906,4.4632703,17z)

 

Over Ons

 

Voorschoten – In 1988 werd aan de Leidseweg-Noord Autobedrijf Steyger heropend. Leo Steijger pakte de kans met beide handen aan om het bedrijf van zijn vader, die in 1963 startte, weer in hetzelfde pand voort te zetten. In September 2017 hebben Leo en Wilma Steijger het bedrijf overgedragen aan John Poulissen, Tanja Poulissen-Houkes en Rene Houkes. 

 

Autobedrijf Steyger is BOVAG-lid en houdt zich vanzelfsprekend aan de Bovag-garantievoorwaarden. Bij de verkiezing Best Algemeen Bovag-Autobedrijf eindigde hij in de Top 25 van Nederland en werd nr. 1 van de regio en hij behaalde als eerste van de regio Haaglanden het Bovag Klasse 1 Certificaat. Natuurlijk blijft Autobedrijf Steyger constant streven naar een hoge kwaliteit voor de klanten en het personeel.

 

Het bedrijf is in de loop der jaren grondig gerenoveerd. In 2013 is er een nieuwe bestrating aangebracht en er is geïnvesteerd in een nieuwe schaarhefbrug en remmentestbank. In September 2017 is het bedrijf opgefrist en is er een nieuwe receptiebalie geplaatst en hebben wij het Autocrew logo meer doorgevoerd in het bedrijf. Inmiddels is er een extra brug geplaatst en is er eind 2017 een nieuwe KTS en nieuwe uitlijnapparatuur aangeschaft.

 

Verkoop van gebruikte auto’s is een vertrouwenszaak. Voordat een auto ingekocht of ingeruild wordt gaat hij eerst de brug op, ondergaat een technische keuring en van iedere auto wordt de kilometerstand gecontroleerd.

Autobedrijf Steyger verkoopt niet alleen occasions, maar ook nieuwe auto’s en wel alle merken. Tegen een zeer scherpe prijs kan hij u een nieuwe auto leveren, die afleveringsklaar gemaakt wordt in onze eigen garage en die daarna gewoon in onderhoud kan blijven. Door een samenwerkingsverband met Bosch, kunnen ook auto’s met moderne motoren in eigen garage onderhouden en gerepareerd worden.

 

Voor een kijkje in het verleden, Klik hier!

 

Ons Team

 

Autobedrijf Steyger is een bedrijf waar de klant ook in de garage mee mag kijken, maar men kan ook de sleutel afgeven bij de receptie en de auto later ophalen. In geval van kleine reparaties is er altijd de mogelijkheid om te wachten onder het genot van een kopje koffie of thee totdat de auto klaar is. 

 

Natuurlijk kan men aan de balie een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie, dit kan telefonisch 071-5765555, per email info@autosteyger.nl en via onze online agenda.

 

Natuurlijk adviseren wij u ook graag over producten als autoradio's, navigatie, licht metalen velgen en banden. Kom gewoon eens kijken, wij hebben allemaal ons eigen specialisme en adviseren u graag!

 

Rene 

Is gespecialiseerd in:

• Motormanagement Systemen

• Inkoop & Verkoop occasions

• Opleiden en begeleiden monteurs.

• Airco's

• Alarmsystemen

• Hybride auto’s 

• APK keurmeester 

 

Tanja 

Tanja heeft de receptie, marketing, boekhouding en personeelsadministratie onder haar beheer. Zij verzorgt tevens de offertes en administratie voor de Bovag Autoverzekeringen, Bovag Pechhulp en financieringen. 

 

John

John zal niet heel veel te vinden zijn in de garage, maar draait achter de schermen wel mee.

 

Maurice

Maurice heeft al heel veel werkervaring opgedaan bij Autobedrijf Steyger. Hij werkt al bij ons vanaf 2000 en heeft zijn diploma’s autotechnicus en APK-keurmeester. Hij heeft vele diploma’s en certificaten behaald, zoals 4-wieluitlijning, electro A & B, airco, brandstofsystemen, cruise control en hybride systemen. 

 

Chris

In 2015 is Chris via het ROC Leiden bij Autobedrijf Steyger komen werken. Chris heeft de opleiding autotechnicus niveau 2 en de opleiding eerste autotechnicus afgerond. 

 

Haydara 

Sinds januari 2018 is Haydara in dienst bij Autobedrijf Steyger als eerste autotechnicus. Hij heeft veel trainingen gevolgd waaronder diesel motormanagement, benzine motormanagement en diagnose systemen.