Afspraak maken

Er wordt de laatste tijd veel gestunt met APK prijzen. Wij nemen absoluut geen risico met betrekking tot uw veiligheid, maar willen wel graag eerlijk blijven over de noodzaak van eventuele reparaties. Wij hebben daarom een aantal aanbiedingen gemaakt, waarbij wij nog steeds de kwaliteit kunnen handhaven.
 
Grote onderhoudsbeurt inclusief APK keuring: € 199.-
incl. bougies, olie, olie- en luchtfilter, ruitensproeiervloeistof. Controle van de auto op alle cruciale punten. Gratis leenauto (bij tijdige reservering), of leenfiets
 
Kleine onderhoudsbeurt inclusief APK keuring: € 99,-
incl. olie, ruitensproeiervloeistof. Controle van de auto op alle cruciale punten. Gratis leenfiets.

afspraakmaken.png

 
Rijdt u weinig kilometers, dan is een jaarlijkse kleine beurt eigenlijk niet voldoende, kiest u dan voor een beperkte grote onderhoudsbeurt. Wij kijken extra kritisch wat wel/niet nodig is en niet gebruikte materialen worden dan automatisch weer van de prijs afgetrokken.
 
Prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en exclusief APK afmeld- en milieukosten. Prijzen voor auto's met 6-cilinder motor op aanvraag. Voor diesels komt hier nog een roetmeting bij en voor auto's met long-life bougies komt er afhankelijk van de auto een kleine meerprijs bij (Long-life bougies hoeven niet ieder jaar vervangen te worden).
 
Vindt u het prettig om voor de jaarlijkse APK en/of het onderhoud online een afspraak te plannen, klikt u  dan even op de rode button Afspraak maken? en vul het formulier even in met de gewenste datum. Wij sturen u ter bevestiging altijd een e-mail. Wilt u een afspraak maken voor een specifieke reparatie of onderhoud  dan is vaak wat overleg noodzakelijk. U kunt altijd even een e-mail sturen naar info@autosteyger of natuurlijk gewoon even bellen via telefoonnummer 071-576 55 55.