Auto verkoop & inkoop

Auto verkoop & inkoop

Wij hebben een ruim aanbod occasions waar u tussen kunt zoeken voor een geschikte auto. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen bij het zoeken naar een auto die precies bij u past. Al onze auto's zijn bij binnenkomst gecontroleerd op technische staat en kilometerstand (NAP). Alle auto's kunnen geleverd worden tegen groothandels- of meeneemprijzen.

Nieuwe auto

Bent u van plan een nieuwe auto aan te schaffen, dan kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met alle automerken en kunnen u dus zeer goed adviseren. Wij hebben nergens afname verplichtingen. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan een uitgebreid netwerk van betrouwbare dealers om ons heen en kunnen daardoor alle merken nieuw, ongeacht uitvoering en kleur, tegen scherpe prijzen leveren!

 

Door een verandering in de Europese regelgeving wordt technische informatie door autofabrikanten aan de merkonafhankelijke bedrijven beschikbaar gesteld. Het is zelfs zo dat de fabrieksgarantie van kracht blijft als een nieuwe auto door ons bedrijf wordt onderhouden. Natuurlijk wordt de auto in eigen garage afleverklaar gemaakt en met behoud van fabrieksgarantie. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties in eigen garage uitgevoerd. Vraag vrijblijvend een offerte of kom gerust bij ons langs.

Zoekopdracht

Wanneer u op zoek bent naar een voertuig die niet voorkomt in onze occasionlijst, kunnen wij u misschien toch verder helpen. Wij willen u graag helpen zoeken naar een betrouwbare occasion. Via contactgegevens kunt u contact met ons opnemen of ons verzoeken contact met u op te nemen.

Ons aanbod in occasions!

Proefrit maken?

Bij het maken van een proefrit hebben wij uw persoonsgegevens en een kopie van uw rijbewijs nodig voor het registreren van de proefrit. Uw gegevens worden door ons opgeslagen om bij eventuele verkeersovertredingen te kunnen vaststellen wie de bestuurder was op het moment van overtreding.

Wij kopen ook uw auto in!

Kom gerust langs voor een waarde taxatie! Als we het eens worden over de prijs, kunnen wij de auto van u inkopen.

In consignatie

Wist u dat u uw auto bij autobedrijf Steyger ook in consignatie kunt plaatsen? We spreken van tevoren een bedrag af wat u voor de auto wilt hebben en wij verkopen de auto voor u. Op basis van deze afspraken stellen wij een consignatie overeenkomst op.

Andere auto kopen door middel van financiering?

Wilt u een andere auto kopen door middel van financiering? Wij werken samen met De Autofinancier om dat voor u mogelijk te maken.

 

7 goede redenen om uw autofinanciering bij De Autofinancier aan te vragen:

  • De Autofinancier hanteert zeer scherpe rentetarieven, u betaalt dus nooit te veel!
  • Als onafhankelijk adviseur geven zij u altijd een advies, afgestemd op uw situatie
  • Zij vergelijken meerdere banken om voor u de juiste aanbieding te maken
  • Wilt u een keer extra aflossen, dan kan dat altijd kosteloos
  • ZZP'ers en startende ondernemers zijn altijd welkom
  • Uw huidige (auto) lening kan overgenomen worden
  • Altijd persoonlijk contact!

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met ons of kijken op de website van De Autofinacier.

Let op! Geld lenen kost geld!

Uw persoonsgegevens worden op uw verzoek doorgegeven aan de kredietverstrekker. Zij nemen contact met u op om de kredietaanvraag te bespreken. Wij geven uw naam, telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres door. Wilt u geen gebruikmaken van het kredietaanbod, dan zal de kredietverstrekker uw gegevens verwijderen.

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen