Autoverzekering

Autoverzekering

Wanneer u schade heeft aan uw auto en uw moet weggetakeld worden dan wordt uw auto bij ons gebracht en niet bij een garage 50 km verderop (schadesturing).

 

Geen eigen risico bij een verzekering met  1, 3 of 4 jaar aanschafdekking. Een leenauto kan dan ook doorbelast worden. Bij de concurrent is dit maximaal 3 jaar en krijgt u een uitkering van de dagwaarde. Bij ons wordt de aanschafwaarde uitgekeerd. Let op: bij aanschafdekking mag de auto niet ouder zijn dan 7 jaar.

 

Wij adviseren o.b.v. het advies van de Bovag

 

Bovag  geeft dit advies o.b.v. de ingevoerde gegevens in het systeem. Hierbij zijn de schadevrije jaren ook een essentieel onderdeel. Wanneer u wilt afwijken van dit advies, dan kunnen we altijd even bellen met de Bovag.

Zaken die u kunnen weerhouden:

Heeft u al een pakket met pakketkorting?

 

Informeer even naar uw pakket zonder autoverzekering en vergelijk het verschil met de offerte van de Bovag. Op basis hiervan kunt u dan alsnog een keuze maken.

Heeft u collectiviteitskorting via uw werkgever?

 

Dit kan geld besparen, maar het kan nooit kwaad om verzekeringen te vergelijken. Zeker wanneer u ook eens goed naar de voorwaarden kijkt.

U zit al jaren bij dezelfde verzekeraar en u heeft nooit klachten gehad?

 

U weet pas of u goed verzekerd bent als u de verzekeraar ook nodig hebt gehad. Wanneer u de Bovag autoverzekering afsluit, mogen wij alles voor u regelen bij schade en weet u zeker dat u auto vakkundig door ons gerepareerd wordt.

Heeft u geen behoefte om u druk te maken over uw autoverzekering?

 

Des te meer reden om ons het voor u in orde te laten maken! We kunnen de opzegging van uw huidige autoverzekering voor u regelen.

Jullie zijn niet de goedkoopste!

 

Het klopt dat wij niet altijd de goedkoopste zijn. Goedkoop is wat betreft autoverzekeringen immers meestal duurkoop. De voorwaarden van de Bovag autoverzekering zijn meer dan prima, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bovendien heeft u met de Bovag autoverzekering de zekerheid dat uw auto vakkundig door ons wordt hersteld met originele onderdelen.

U heeft de verzekering al geregeld?

 

Wist u dat u bij het afsluiten van een autoverzekering een wettelijke bedenktijd hebt van 14 dagen? U kunt uw verzekering dus nog vergelijken met de Bovag autoverzekering, wellicht is dit aanbod nog interessanter voor u.

Win/Win situatie

 

De offerte kan twee uitkomsten voor u hebben. Of u wordt bevestigd in het feit dat u zeer goed verzekerd bent of u komt erachter dat het nog aantrekkelijker kan. Kortom u wordt er altijd beter van om de offerte met uw huidige verzekering te vergelijken.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen