Carrosserie- en ruitschade

Carrosserieschade

Naast reparatie en onderhoud en autoruitschade aan alle automerken wordt ook de volledige schade-afwikkeling verzorgd. Een klein krasje of een flinke deuk; het kan de beste bestuurders overkomen. In de meeste gevallen kunnen wij de complete zorg van de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij voor u verzorgen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor vervangend vervoer tijdens de werkzaamheden. Omdat we weten hoe vervelend schade aan uw auto is, kunt u altijd snel bij ons terecht.
 

Restyle

Kleine deukjes kunnen op een doeltreffende manier vaak zonder overspuiten, onzichtbaar weggewerkt worden door een Restyle behandeling. Ook een gelakte bumper kan bijgewerkt worden. Het voordeel ten opzichte van overspuiten is dat er nooit kleurverschil kan ontstaan ten opzichte van de andere lakdelen, die misschien in de jaren wat verweerd zijn.

 

Ruitschade

ruitvervanging
Bent u WA-Extra of Casco verzekerd? In de meeste gevallen kunnen wij uw ruit gratis repareren of vervangen. Wij kunnen alles met uw verzekering regelen als u bij het maken van de afspraak even de groene kaart bij de hand houdt. Natuurlijk kunnen wij de ruit ook voor u vervangen als u niet WA-extra verzekerd bent. In dit geval geven wij u vooraf vrijblijvend een prijsopgave.
 

Verzekeringspremie

 

Misschien gelijk een goede gelegenheid om uw verzekeringspremie eens onder de loep te nemen. Bij de Bovag biedt men u een goede verzekering die in vrijwel alle gevallen goedkoper  blijkt te zijn dan uw huidige verzekering en...... de Bovag kent geen schadesturing of andere kleine lettertjes, waarmee u achteraf geconfronteerd wordt! Vraag ons vrijblijvend om een offerte