Financial Lease

Financial Lease

Autobedrijf Steyger is nu ook partner van Mobility Service Finance.

Bent u zich aan het oriënteren op het leasen van een auto of bedrijfswagen? Overweegt u financial lease, maar is het u nog niet helemaal duidelijk? Hieronder een beknopte uitleg;

Financial lease is te vergelijken met een vorm van huurkoop of een banklening. De investering in de auto of de bedrijfswagen wordt betaald in de vorm van maandelijkse termijnen aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij berekent hierover rente. Aan het eind van het leasecontract, na betaling van de laatste leasetermijn, is het voertuig uw eigendom.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande website.

Onze occasions kunnen nu dus ook geleaset worden. Klik op onderstaande link;

Het afsluiten van de leaseovereenkomst en verdere afhandeling hiervan verloopt geheel via Mobility Service Finance. Autobedrijf Steyger levert wel de auto en wij kunnen uiteraard de autoverzekering en het onderhoud voor u afsluiten / regelen/ organiseren.

 

De maximale kilometerstand die het voertuig mag hebben is 125.000 km voor een benzine auto of een hybride-benzine auto, voor een diesel geldt een maximale kilometrage van 150.000. Aan het einde van de looptijd mag de auto of bedrijfswagen maximaal 8 jaar oud zijn.

 

Heeft u een auto op het oog? Vraag bij ons om een offerte. Daarna kunt u het proces in gang gaan zetten bij Mobility Service Finance.

Ga in de leasecalculatie uit van de aanschafwaarde van het voertuig, met daarbij een eventuele inruil. Verderop in het proces kunt u de offerte van autobedrijf Steyger uploaden en deze gegevens invullen.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen