Wij zijn een LeaseProf Service Point

Wij zijn helemaal klaar voor het onderhoud en voor reparaties aan leaseauto’s. Dankzij het feit dat onze werkplaats aan alle eisen voldoet die LeaseProf Service Centers aan garages voor leaseauto’s stellen, mogen wij het keurmerk van LeaseProf voeren. Dat is goed nieuws voor zowel de zakelijke rijders als de leasemaatschappijen.

 

Leasemaatschappijen stellen eisen aan de manier waarop hun auto’s worden onderhouden en gerepareerd. In een werkplaats met het keurmerk van LeaseProf Service Centers wordt door vakkundige monteurs gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste eisen van de fabriek. De kwaliteit van de aangesloten werkplaatsen wordt landelijk door LeaseProf gecontroleerd en gestandaardiseerd.

 

Behalve kwaliteit en het behoud op garantie biedt Autobedrijf Steyger ook een haal- en brengservice voor de klanten. René of Tanja zijn de vaste contactpersonen voor de leaserijders. Daardoor verloopt de communicatie soepel en wordt elk misverstand voorkomen. Een afspraak voor onderhoud kan bij ons binnen vijf werkdagen worden gemaakt.

 

Autobedrijf Steyger, nu ook voor de zakelijke rijder!