Auto reparatie

Auto reparatie

Auto reparatie bij Autobedrijf Steyger. Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist je dat je dit kunt voorkomen met goed auto onderhoud?

 

Een uitlaat die lek is, een kapotte koplamp, een beschadigde ruit of een piepende V-snaar. Het zijn allemaal vervelende dingen die je zo snel mogelijk wilt laten repareren. Een defect aan de auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen.

 

Daarom hanteren we bij Autobedrijf Steyger twee regels. We repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat je jouw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Twijfel je?

Hoe kom je er achter of je auto gerepareerd moet worden? Vaak kan je aan de auto zelf merken dat er mogelijk iets mis is. Wanneer de auto in eens anders rijdt dan normaal kan dit een teken zijn dat er een reparatie uitgevoerd moet worden.

 

Houd je auto bijvoorbeeld in of stottert de motor, dan kan het zo maar iets aan de ontsteking zijn. Maakt de auto in eens vreemde geluiden bij het sturen of wanneer je over een verkeersdrempel gaat? De kans is groot dat er iets aan de wielophanging of uitlaat mis is waardoor er extra geluid wordt geproduceerd.

 

Maar het meest duidelijke signaal wat je auto kan geven is dat er een lampje op je dashboard gaat branden. Dat er een lampje gaat branden is uiteraard niet goed en het is dan verstandig om de auto zo snel mogelijk naar de garage te brengen. Brand het lampje oranje dan kan je in principe nog naar de garage toe rijden, soms in de noodloop van de auto. Brand het lampje rood, blijf alsjeblieft stil staan en bel ons meteen.

reparatie

Auto reparatie

Een gemiddelde auto bestaat al gauw uit meer dan 30.000 onderdelen. Goed en regelmatig auto onderhoud voorkomt dat deze onderdelen het voortijdig begeven. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er toch iets kapot gaat. Gelukkig kunnen wij vrijwel alle defecte onderdelen vakkundig repareren. Om je een idee te geven van wat er mogelijk is, vind je hieronder een overzicht van veel voorkomende reparaties:

  • Ontsteking, bougies, bobine, bougie kabels, dynamo
  • Verbranding, injectoren, egr klep, turbo, luchtfilter, brandstofpomp, brandstoffilter, brandstofleiding, luchtmassameter
  • Uitlaat, spruitstuk, katalysator, middendemper, einddemper, uitlaatpijp, lambdasensor, uitlaatklem, uitlaatrubber
  • Koeling, koelvloeistof, radiator, koelventilator, thermostaat, waterpomp, intercooler, temperatuursensor, kacheradiateur
  • Distributie, distributieriem, loop- en spanrollen, waterpomp, distributieketting, multiriem, V-riem, V-snaar, nokkenas, krukas
  • Motorblok, koppakking, kleppendeksel pakking, cilinderkop, zuiger
  • Verlichting, koplamp, dimlicht, stadslicht, mistlampen, dag rij verlichting, achterlichten, remlicht, richtingaanwijzer, interieur verlichting, dashboard verlichting, kenteken verlichting, licht sensor
  • Onderstel, banden, lekke band, velg reparatie, stalen velgen, licht metalen velgen, ventiel, tpms ventiel, schokdemper, vering, spiraalveren, veren, stofhoes
  • Stuurdelen, fusee kogel, draagarm, draagarmrubbers, wiellager, aandrijfas, aandrijfashoes, stuurhuis, stuurbekrachtiging, uitlijnen

Carrosserieschade

Naast reparatie en onderhoud en autoruitschade aan alle automerken wordt ook de volledige schade-afwikkeling verzorgd. Een klein krasje of een flinke deuk; het kan de beste bestuurders overkomen. In de meeste gevallen kunnen wij de complete zorg van de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij voor u verzorgen. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor vervangend vervoer tijdens de werkzaamheden. Omdat we weten hoe vervelend schade aan uw auto is, kunt u altijd snel bij ons terecht.

Restyle

Kleine deukjes kunnen op een doeltreffende manier vaak zonder overspuiten, onzichtbaar weggewerkt worden door een Restyle behandeling. Ook een gelakte bumper kan bijgewerkt worden. Het voordeel ten opzichte van overspuiten is dat er nooit kleurverschil kan ontstaan ten opzichte van de andere lakdelen, die misschien in de jaren wat verweerd zijn.

Ruitschade

Bent u WA-Extra of Casco verzekerd? In de meeste gevallen kunnen wij uw ruit gratis repareren of vervangen. Wij kunnen alles met uw verzekering regelen als u bij het maken van de afspraak even de groene kaart bij de hand houdt. Natuurlijk kunnen wij de ruit ook voor u vervangen als u niet WA-extra verzekerd bent. In dit geval geven wij u vooraf vrijblijvend een prijsopgave.

Verzekeringspremie

Misschien gelijk een goede gelegenheid om uw verzekeringspremie eens onder de loep te nemen. Bij de Bovag biedt men u een goede verzekering die in vrijwel alle gevallen goedkoper blijkt te zijn dan uw huidige verzekering en...... de Bovag kent geen schadesturing of andere kleine lettertjes, waarmee u achteraf geconfronteerd wordt! Vraag ons vrijblijvend om een offerte.

 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen