Seizoenschecks

Seizoenschecks

Een seizoenscheck zou je kunnen zien als een extra controle, om je voor te bereiden op specifieke weersomstandigheden. Voordat je op vakantie gaat bijvoorbeeld, of om er zeker van te zijn dat je de winter doorkomt zonder autopech. Autobedrijf Steyger in Voorschoten voert betrouwbare seizoenschecks uit voor eerlijke prijzen.

Zomercheck

Ga je in de zomer met je auto op vakantie? Dan is het verstandig om voor vertrek een zomercheck uit te laten voeren bij Autobedrijf Steyger. Daarmee kun je namelijk veel gevallen van autopech voorkomen, zoals oververhitting van je motor! Tijdens een zomercheck controleren wij onder andere je remmen, banden, koelvloeistof, airco, oliepeil en de conditie van je accu. Als er tijdens die controle gebreken aan het licht komen, lossen we die voor je op zodat je veilig op weg kunt.

Controles saisonniers

Wintercheck

Winterse omstandigheden hebben invloed op de conditie van je auto. Als het buiten vriest kan dit bijvoorbeeld voor accuproblemen zorgen en strooizout zorgt ervoor dat je auto kan gaan roesten. Tijdens een wintercheck controleren wij daarom onder andere je accu, banden, ruitenwissers, verlichting, remmen en oliepeil. Door deze controle wordt de kans op pech onderweg een stuk kleiner. De wintercheck is trouwens ook perfect te combineren met een bandenwissel! We adviseren je graag over de juiste banden voor jouw auto.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen